Zelleres tészta juhturóval

Hozzávalók:

25 dkg zelleres tészta
1 evőkanál olaj
20 dkg szalámi
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
2  tojás
20 dkg juhtúró
só, bors
finomra vágott petrezselyem
2 dkg vaj

Szeleteljük fel a szalonnát vékonyra. Pirítsuk meg az apróra vágott hagymával erős tűzön, majd 10 percig süssük mérsékelt lángon. 
Villával nyomkodjuk jól el a túrót, keverjük el a felvert tojásokat. Ízesítsük sóval, borssal. 
Forrásban lévő, sós vízben főzzük ki a tésztát. Szűrjük le. 
Keverjük össze a tésztával a hagymás szalonnát és a túrót. Öntsük az egészet egy kivajazott tálba. Rakjuk körbe szavacskákká sodort szalámiszeletekkel. Tetejét szórjuk meg petrezselyemzölddel. Forró sütőben süssük 10 percig.