Mámorító kacsamell, ez egy igazán jó recept és a kezdő háziasszonyok is meg tudják főzni!




Hozzávalók: 


1 kg kacsamell
2 nagy hagyma
2 paradicsom
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 fél lime
só, bors
olaj

Elkészítése:

A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk sóval és borssal, majd 5-6 percen át sütjük a forró olajban, ezt követően hozzáadjuk az összeturmixolt paradicsomot. Felöntjük egy dl vízzel, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a paprikát és fedő alatt puhára főzzük. Időnként megkavarjuk, hogy le ne égjen. Amikor a hús omlós és szaftos, akkor levesszük a tűzhelyről, rizzsel, burgonyával tálaljuk.

forrás: http://ketkes.com