Almás krémes recept

Almás krémes


Hozzávalók:
8 tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
2 nagy szem alma
1 vaníliás puding
20 dkg cukor
4 dl tej
25 dkg margarin
fél liter Hulala tejszín
fahéj


Elkészítése:

Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A 2 szem almát elszeleteljük és sorba tesszük a tepsibe, melyet 180 fokon megsütünk. Míg az alma sül elkészítjük a piskótát 8 tojásból cukorból és lisztből, melyet a a sült almára kenünk és együtt sütjük tovább.

Ha megsült kiborítjuk. 1 csomag vaníliás pudingot megfőzünk 20 dkg cukorral és 4 dl tejjel. Ha kihűlt hozzá keverünk 25 dkg margarint.

A piskótára kenjük a krémet, melyre a fél liter felvert Hulala tejszínt kenjük.

forrás:http://receptneked.hu