Virslipörkölt tarhonyával

Hozzávalók:
 20 dkg virsli karikákra vágva,
 1 zacskó (500 gr) tarhonya,
 só, olaj, pirospaprika, 
1 fej hagyma

Elkészítés:
A vöröshagymát felszeleteljük apróra, majd kevés olajon megpirítjuk kissé, majd fedő alatt kis víz hozzáadásával kicsit még dinszteljük. Utána levesszük a tűzről, és hozzákeverünk 1 evőkanál pirospaprikát, majd beleborítjuk a karikákra felszeletelt virslit (a bőrét természetesen előzőleg lehúzzuk róla :) ), majd kb. 5 perc főzés után készen is van.
A tarhonyát kis olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel és megsózzuk. Nagyon kis lángon, hogy az alja ne égjen oda, fedő alatt puhára főzzük. Ha megfőtt, megkeverjük, hogy ne ragadjon össze.
forrás: http://etel-receptek.blogspot.hu/