Hagymás rostélyos




Hozzávalók: 

5 db közepes fej vöröshagyma
10 szelet sertéstarja
liszt
olaj
só, őrölt bors ízlés szerint


burgonya

A húst felszeleteltem, sóztam, lisztbe megforgattam és kevés olajban mind a két oldalát megsütöttem.







A tepsibe olajat öntöttem és ráraktam a kisütött hús szeleteket.
A gázsütő 4-es fokozatán -160fok- sütöttem kb. 1 1/2 órát. A sütési idő közepén megfordítottam a húsokat, megborsoztam és tovább sütöttem.


A vöröshagymákat megpucoltam és felkarikáztam.







Egy neylon tasakba beletettem a hagyma harmadát, szórtam rá lisztet és összeráztam .
A felmelegített olajban megpirítottam. Vigyázzunk, mert hamar megéghet.












Köretként főtt sós burgonyát kínáltam.

forrás:http://piroskonyha.blogspot.hu/search/label/f%C5%91%C3%A9tel