Gesztenyés csókok




Hozzávalók:

15 dkg puha vaj,
15 dkg porcukor, 
2 tojás,
 6 dkg liszt,
 1 narancs, 
2 cs. gesztenyemassza.

A puha vajat robotgéppel habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat, és alaposan dolgozzuk össze. Belereszeljük az alaposan megmosott, narancs héját, és a robotgép segítségével a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is. Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet. 
Legjobb, ha az elkészített gesztenyés masszát egy éjszakát hűtőben pihentetjük, ha erre nincs időnk, akkor legalább 1-2 órát hagyjuk dermedni.
Sütőpapírral kibélelünk 2 - 3 tepsit, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.  A masszát csillagcsöves habzsákba töltjük és 2 cm- re egymástól kis csillagokat nyomunk. 180 fokon, 10 - 12 percig sütjük, max. addig amíg egy kis színt kap. Ha túl van sütve, könnyen kiszárad.forrás:http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25631394