Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Hozzávalók / 4 adag
 

8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl napraforgó olaj
20 dkg sajt (reszelt)


Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Elkészítés

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.


sütési hőfok: 180°C

Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/mustaros-fokhagymas-martasban-sult-csirkecombok