Sajttal töltött rántott hús sütőben sütve



Finom és gyorsan elkészíthető husi. A kétféle sajt íze egyszerűen csodálatos! Puha husi, krémes töltelék, ennél jobbat el sem lehet képzelni.

Hozzávalók: 

 
60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors

A panírhoz: 

 
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítése:

A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.


forrás: http://ketkes.com/sajttal-toltott-rantott-hus-sutoben-sutve-mennyei-falatok-az-olvadozo-sajtnak-nem-lehet-ellenallni/